Jobb hos oss

Liker du å gå løs på problemstillinger der andre står fast?
Vi søker deg som liker å se etter løsninger der andre ser problemer. Som trives i krysningspunktet mellom kreativitet, teknologi og forretningsutvikling.

I tba_ får du muligheten til å utvikle deg sammen med dyktige kolleger på spennende prosjekter i et jordnært, men ambisiøst miljø. Vi holder til i vakre lokaler ved slottsparken i Oslo, og tilbyr en fleksibel arbeidshverdag.
About Image

_tre grunner til å velge tba_

1. Vi jobber med både små og store bedrifter

Vi jobber med alt fra små, raske startups til store internasjonale merkevarer som berører millioner av mennesker. I tba_ jobber vi aktivt for å ha med små oppstartsselskaper i porteføljen vår. Selv om disse prosjektene ofte er små, gir det oss masse energi! 

2. Vi skal alltid ha de mest spennende prosjektene

Vi kjemper for å finne de mest spennende prosjektene der vi har en viktig og synlig påvirkning på samfunnet. Vi jobber best når vi får være med på hele reisen fra planlegging til realisering.

3. Vi dyrker startup-metodikken

Mange av våre ansatte har lang fartstid fra oppstartsselskaper innen tech, design og AI. Vi bringer disse perspektivene inn i konsulentbransjen for å løpe raskt og effektivt – helt enkelt få ting gjort.

Decorative Image

_ledige stillinger

Sr. Business Architect

Kreativ problemløser med full kontroll på prosjektledelse? Dette er stillingen for deg.
Les mer
Søk nå

Growth Strategy Consultant

For deg som klarer å omsette markedsinnsikt til velprøvde vekststrategier.
Les mer
Søk nå

Fant du ikke stillingen du så etter? Ta kontakt, vi ser alltid etter flinke folk!
Kontakt
Kontakt